- آشنايي با روش تهيه کوکي هل
- مواد لازم براي کوکي هل :
آرد 2/5 پيمانه
کره نصف پپيمانه
روغن جامد (گياهي يا قنادي) نصف پيمانه
پودر شکر نصف پيمانه
پودر هل يک و نيم قاشق چايخوري
گلاب (وانيل) 1 قاشق
نمک يک چهارم قاشق چايخوري
- طرز تهيه کوکي هل :
ابتدا کره نرم و روغن جامد گياهي يا قنادي را حدود دو دقيقه با سرعت متوسط همزن بزنيد (من به جاي آن کلا يک پيمانه سرخالي مارگارين ريختم)، پودر شکر، پودر هل، وانيل (من به جاي آن گلاب ريختم) و نمک را اضافه کنيد و با سرعت کم در حد مخلوط شدن هم بزنيد آرد را هم کم کم اضافه کنيد و با سرعت کم در حدي که خمير يک دست و صاف شود هم بزنيد.
خمير را لاي سلفون بگذاريد و به صورت گرد آن را پهن کنيد و نيم الي يک ساعت داخل يخچال بگذاريد. کف سيني پخت را کاغذ روغني بگذاريد و روي سطح کار کمي آرد بپاشيد و خمير را روي سطح کار بگذاريد و روي خمير هم کمي آرد بپاشيد و با وردنه به ضخامت تقريبي نيم سانت يا کمي کمتر باز کنيد و با کاتر برش بزنيد و با فاصله دو سه سانت از هم در سيني بچينيد و نيم ساعت آن را داخل يخچال قرار بدهيد.
فر را با دماي 175 درجه تنظيم کنيد و شيرينيها را به مدت 8 الي 10 دقيقه يا تا زماني که دور تا دور آن طلايي شود داخل فر قرار بدهيد.
بعد از پخت اجازه بدهيد پنج دقيقه بماند و سپس به آرامي از کاغذ جدا کنيد و بگذاريد روي توري تا خنک شود و روي آن کمي پسته خرد شده و برگ گل بگذاريد و پودر شکر بپاشيد.
منبع: بيتوته
درباره این سایت