تاثير عصاره دانه قهوه بر کاهش التهاب



 






  • تاثير عصاره دانه قهوه بر کاهش التهاب
    آفتاب‌‌نيوز :

    زمانيکه دانه قهوه فراوري شده و بو داده مي شود، پوسته و غلاف آن برداشته شده و بدون استفاده مي ماند.


    محققان دانشگاه ايلينوي آمريکا دريافته اند ترکيبات فنوليک مقابله کننده با التهاب نظير اسيد پروتوکاتوئيک و اسيد گاليک، در غلاف و پوسته قهوه وجود دارند که به تسکين بيماري هاي مزمن کمک مي کنند.


    تاثير عصاره دانه قهوه بر کاهش التهاب


    «الويرا گنزا»، سرپرست تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: «فايده اين عصاره بدست آمده از دانه قهوه به دليل وجود ترکيب آن است. مشخص شده که اين ترکيبات غيرسمي بوده و اين فنوليک ها داراي قابليت آنتي اکسايشي بسيار بالايي هستند.»


    محققان مشاهده کردند زماني که سلول هاي چربي موش ها در معرض عصاره هاي بدست آمده از پوسته دانه قهوه قرار گرفت، ترکيبات فنوليک موجب کاهش التهاب ناشي از چربي در سلول ها و بهبود جذب گلوکز و حساسيت انسولين شد.


    محققان اميدوارند اين ترکيبات بيواکتيو بتواند راهبردي براي پيشگيري از بيماري مزمن مرتبط با چاقي نظير ديابت نوع2 و بيماري قلبي عروقي باشد.







مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مطلب طلايي وبلاگ اطلاع رسانی دبستان مصطفوی سامان صدای باران آموزش برنامه نويسي قیمت لوازم یدکی لودر ولوو تحلیل بورس نمایندگی رسمی پکیج رادیاتور در شیراز - فلاح زاده کربن فعال عنوان سايت تايگر